Utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss innan det brinner inne!

Friskvårdsbidraget gäller på följande tjänster:

💚 Massage

💚 Personlig träning

💚 Kost- och träningsprogram

Även du vars arbetsplats är ansluten till en friskvårdsprotal (t.ex. ePassi, Wellnet, Benify m.fl.) kan utnyttja det hos oss! Du bokar en tid precis som vanligt på https://svealandskliniken.bokadirekt.se, efter att din tid är genomförd och betald får du ett kvitto att ge till din arbetsgivare alt. ladda upp i din friskvårdsportal.

Hittar du ingen tid som passar före ditt friskvårdsbidrag går ut för detta år kan du även köpa ett personligt värdekort som gäller 6 månader framåt från köpdatum. Maila då marathonemma@svealandskliniken.se så hjälper hon dig med detta!

Kom ihåg att friskvårdsbidraget finns där av en anledning, nämligen att förebygga ohälsa! 💚

P.S. Tänk på att friskvårdsbidraget INTE går att utnyttja på kiropraktik!