Information om behandling för patientavgift – region Värmland

Svealandskliniken har som enda kiropraktorklinik i Värmland vårdavtal med Region Värmland som innebär att vi erbjuder patienter med besvär från ländrygg att få behandling hos oss för patientavgift, högkostnadskort/frikort gäller även för dig som har det.

Regionavtalet gäller för bokningar hos Leg. Kiropraktor Kim Kessler och fram till och med 31 augusti 2023. Avtalet kan komma att förlängas.

Vem har rätt att boka inom vårdavtalet?

Personer 18-65 år som söker för ny eller återkommande ländryggsmärta som uppkommit inom de senaste 6 månaderna.

PS. Vi behandlar förstås även övriga besvär som t ex besvär i nacke, bröstrygg och andra leder och muskler. Men då gäller våra ordinarie priser.

Antal behandlingar

Det finns möjlighet att nyttja 4 behandlingar per person och i mån av plats. Det finns ingen garanti att du kan få en behandling på regionavtalet samma dag eller tid du önskar och väntetider kan finnas periodvis. Vi har en begränsad kvot per år som eventuellt kan komma att påverka antalet behandlingar/besök i just ditt fall.

Hur bokar jag

Bokning sker på vår hemsida via vår bokningstjänst bokadirekt eller på telefon. Bokningar kan inte göras via sms eller mail pga tidsbrist.
Regionalt vårdavtal gäller hos leg. kiropraktor Kim Kessler

Har du högkostnadskort? Ta med dig det.
Var beredd på att alltid kunna identifiera dig med id-kort eller körkort.

OBS! Du behöver ingen remiss för att få boka regionavtalet hos oss

Vad kostar det?

Behandlingarna på regionavtalet kostar 200 kronor per behandling. Det är en egenavgift som betalas på plats efter ditt besök. Har du frikort kostar behandlingen ingenting för dig som patient. Kom ihåg att ta med ditt högkostnadskort/frikort för att kunna nyttja det.
Om du redan använt dina 4 behandlingstillfällen hos någon annan kiropraktor eller naprapat med avtal med region Värmland kommer ditt besök debiteras med ordinarie taxa. Se prislista för aktuella priser. Detta kan göras i efterhand.
Missar du att avboka ditt besök 24h innan avtalad tid eller inte dyker upp på din bokade tid debiteras du, se prislista, för uteblivet besök.

Det är ditt eget ansvar att se vad som gäller för just dig innan bokning.

Det får endast utnyttja dina 4 behandlingar hos oss om du inte redan har gått på behandling hos någon annan kiropraktor eller naprapat på regionavtalet i Värmland. Det är patientens eget ansvar och om det skulle uppstå problem och att vi i efterhand får reda på att du använt dina 4 besök hos någon annan terapeut debiteras du fullpris enligt prislista.

Behöver du flytta på en redan inbokad behandling på Regionavtalet måste du ringa receptionen minst 24 h innan besöket för att inte bli debiterad besöket, se prislista.

Behöver du sjukresa till kliniken?

Beställ på 1177.se/sjukresor