Blivande mammor – se hit

Under denna vecka befinner jag (MarathonEmma) mig i Stockholm för att påbörja min vidareutbildning till terapeutisk gravidmassör och därmed finns det heller inga lediga massagetider denna vecka (v. 40).

Lite längre fram i höst kommer jag alltså att börja erbjuda gravidmassage till gravida kvinnor under hela dess graviditet (vecka 1-42) här på Svealandskliniken.

Utbildning kommer att ge mig specifika kunskaper, tekniker och metoder för att behandla gravida med foglossning och bäckenbesvär, rygg- och sätessmärtor, svullna händer, ben och fötter samt ödem.

Självklart kommer det också gå bra att boka en tid för gravidmassage för de kvinnor som bara vill ha en lugn, skön stund och för en gångs skull kunna ligga på mage obehindrat. 😉

Senare i höst kommer det finnas möjlighet att boka tid och jag kommer att uppdatera sociala medier med detta så snart det finns tillgängliga tider. Så håll utkik!

Hälsningar,
Emma ”MarathonEmma” Blomqvist

Semestertider

Nu har KiropraktorKim gått på semester och är åter i drift tisdag 13 augusti. Från och med måndag 12e augusti svarar hon på mail, sms och samtal.

Nästa vecka (5-9 augusti) är även MarathonEmma på semester och vi har helstängt på Svealandskliniken.

Ta hand om er så ses vi vecka 33!

Invigning!

Den 1 juni har vi i samband med festliga Forshaga officiell invigning av de nya lokalerna! Välkommen förbi och säg hej mellan 10.00-16.00