Nyheter

Hittar du ingen tid?

”Det finns tyvärr inga lediga tider denna vecka, nästa lediga tid är: om alldeles för länge(!)” Känner du igen dig?

I stort sett varje dag får vi avbokningar pga sjukdom eller annat. Så har du besvär och det är fullbokat så testa att ringa eller kolla tidsbokningen en gång till.

PS. Känner du någon med ett legitimationsyrke som skulle passa bra hos oss? Vi kommer inom kort lägga upp en annons med syfte att skapa fler samarbeten och komplettera vårt gäng

Nu är vi vaccinerade!

Sedan i söndags är både KiropraktorKim och MarathonEmma vaccinerade med dos 1. Det är stort på så många sätt: Den stora apparaten på vaccinationställena, de medicinska framstegen men också att bidra i kampen mot pandemin.

Hos oss får du alltid svar!

Sen i höstas har Svealandskliniken avtal om receptionstjänst för att öka vår tillgänglighet via telefon. Ringer du vardagar under kontorstid svarar någon av våra distans-receptionister där du har möjlighet att antingen boka tid eller lämna meddelande till oss. Det går förstås som vanligt att boka tid direkt på hemsidan.

Önskar du direktkontakt med någon av oss, skicka gärna ett sms så återkommer vi så snart som möjligt:
Kim: 0738-782848
Emma: 073-810 79 10

Emma tillbaka från föräldraledighet

Från och med måndag 1 februari är MarathonEmma tillbaka från sin föräldraledighet och kommer måndagar och onsdagar åter erbjuda följande tjänster:

  • Idrottsmassage
  • Klassisk massage
  • Gravidmassage
  • Mammamage-träning (träning efter graviditet)

Boka din tid här på hemsidan!