Nyheter

Nu gäller skärpta allmänna råd i Värmland

Det betyder att vi måste avstå onödiga resor, avstå inomhusmiljöer där människor samlas, avstå fysiska möten samt undvika fysisk kontakt.

Kan man då gå till kiropraktorn undrar ni? Ja om du har besvär så behöver du hjälp och den hjälpen får du av oss.
Vi spritar och har en väl genomarbetad hygienrutin.

Vi är Linnexåterförsäljare!

Linnex finns som både stick och värmekräm.
Köper du en Linnex i samband med din behandling får du 15 % rabatt på din linnexprodukt.

Linnex är ett liniment och innehåller ett antal verksamma ämnen som bidrar till aktiverande av hudens egna värmereceptorer och blockerar smärtimpulserna. Värmen har en avslappnande effekt på musklerna och används av många på både muskler och leder.

Ryggont på hemmakontoret?

Många arbetar i coronatider fortfarande hemma och alla har inte de bästa möjligheterna till god fysisk arbetsmiljö i hemmet. Har du en smärtande rygg eller kanske en stel nacke? Boka din tid idag så hjälper vi dig och kommer med lite goda råd på vägen för fortsatt hemarbete.

Försiktighetsåtgärder för dig som är 70+

Personer över 70 år bör begränsa sociala kontakter tills vidare (nyhet 16 mars).

Därför har vi beslutat att personer över 70 år unga samt personer i riskgrupper (nedsatt immunförsvar samt underliggande sjukdomar) inte bör boka en tid hos oss på Svealandskliniken.
De vi vet är riskgrupper kommer vi kontakta och boka av eller boka om.

Vi gör detta för att skydda våra äldre. På Svealandskliniken har vi en ordentlig hygienkontroll men smittan kan ändå hända i ett exempelvis fullt väntrum.

Är du över 70 år eller riskgrupp men ändå behöver komma akut? Hör då av dig på telefon innan du bokar en tid så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan. Kom inte hit utan avtalad tid!

KiropraktorKim & MarathonEmma

Stöd ditt lokala företag!

I dessa tider är det extra viktigt att vi hjälps åt. Vi lokala företagare behöver dig mer än någonsin! Är du frisk och inte visar några symtom av sjukdom, boka en tid hos oss för behandling! Vi har (som vi alltid har) höga hygienkrav i våra lokaler och har även satt in extra rutiner utöver de vanliga. Allt för att du ska känna dig trygg hos oss!

Välkommen!

Födelsedagsrabatt!

Vi har nu varit i våra nya lokaler på järnvägsgatan i snart 1 år. Det vill vi fira genom att ge alla nya patienter 50 % rabatt på kiropraktiskt nybesök. En försenad julklapp kan man kalla det 🎅

Vårat firande har bara börjat ❤🎉🎈
Detta erbjudande gäller fram till 13e februari

Blivande mammor – se hit

Under denna vecka befinner jag (MarathonEmma) mig i Stockholm för att påbörja min vidareutbildning till terapeutisk gravidmassör och därmed finns det heller inga lediga massagetider denna vecka (v. 40).

Lite längre fram i höst kommer jag alltså att börja erbjuda gravidmassage till gravida kvinnor under hela dess graviditet (vecka 1-42) här på Svealandskliniken.

Utbildning kommer att ge mig specifika kunskaper, tekniker och metoder för att behandla gravida med foglossning och bäckenbesvär, rygg- och sätessmärtor, svullna händer, ben och fötter samt ödem.

Självklart kommer det också gå bra att boka en tid för gravidmassage för de kvinnor som bara vill ha en lugn, skön stund och för en gångs skull kunna ligga på mage obehindrat. 😉

Senare i höst kommer det finnas möjlighet att boka tid och jag kommer att uppdatera sociala medier med detta så snart det finns tillgängliga tider. Så håll utkik!

Hälsningar,
Emma ”MarathonEmma” Blomqvist

Semestertider

Nu har KiropraktorKim gått på semester och är åter i drift tisdag 13 augusti. Från och med måndag 12e augusti svarar hon på mail, sms och samtal.

Nästa vecka (5-9 augusti) är även MarathonEmma på semester och vi har helstängt på Svealandskliniken.

Ta hand om er så ses vi vecka 33!